Er du arrangør af et event?

Hvorfor Bella Center Copenhagen?

Vi er eksperter i at gøre alle former for events til en succes. Få inspiration og se de mange muligheder, der er for at skabe unikke løsninger i Bella Center Copenhagen. Vi har gennem årene arbejdet sammen med mange store kunder indenfor blandt andet medicinal-, sundhed- og IT-industrien.

Oversigtsplaner

Har du brug for et hurtigt overblik over Bella Center Copenhagens 65.000 kvadratmeter event space, kan du se nærmere på vores oversigtsplaner. Vores haller kan opbygges efter dine behov og vi har bl.a. 48 permanente mødelokaler og auditorier til rådighed.

 

Se vores kapacitetsoversigt for mødelokaler og haller her

Responsible Hospitality - ESG

Responsible Hospitality er drivkraften i vores forretning. Dette værdigrundlag betyder, at vi altid bestræber os på at være bæredygtige inden for alle vores forretningsområder, og dermed føre en 360 graders strategisk tilgang til bæredygtighed.

Læs mere om vores bæredygtige tiltag

Vi er eksperter i at gøre dit event perfekt

Vores erfarne team sikrer at både du og dit event bliver en succes - og at der tages højde for alle detaljer. 

Se mere om nogle af de services vi også hjælper med. 

Hoteller

Bella Center Copenhagen tilbyder overnatning på vores tre forskellige hoteller med i alt 1584 hotelværelser. Med direkte adgang fra Bella Center Copenhagen kan overnatning foregå på AC Hotel Bella Sky Copenhagen med sine hældende tårne og en formidabel udsigt over København.

Læs mere om vores hoteller

København - Et godt mødested

Der er ingen tvivl om, at København i mange år har været et attraktivt mål for turister i kraft af byens unikke kombination af arkitektur, fantastiske gastronomiske oplevelser samt den karakteristiske Skandinaviske design- og tekstilmode.

København

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at afholde et arrangement hos os?
Vil du vide mere om Bella Center Copenhagen som venue eller sende en forespørgsel på afholdelse af et arrangement, så kontakt os venligst på meetsales@bellagroup.dk eller +45 3252 8811

 

Flere kontaktoplysninger