Faciliteter og services

Vores faciliteter

Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen i unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle typer og størrelser af events. 

Vores møde- og konferenceafdeling tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Fakta

BELLA CENTER COPENHAGEN
Bella Center Copenhagen er med sine 65.000 kvadratmeter og 48 permanente mødelokaler blandt Skandinaviens største messe- og kongrescentre.

Bella Center Copenhagen er i dag en del af Bellagroup og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

GREEN KEY
Bella Center Copenhagen er Green Key-certificeret, og vi har dermed forpligtet os til at sætte en høj standard indenfor vores miljøarbejde.

  • 65.000 kvadratmeter event space

  • 48 permanente mødelokaler

  • Over 50 års erfaring med kongresser og messer

Oversigtsplaner

All-round service og rådgivning

Bella Center Copenhagen har mange års erfaring med afvikling af alle typer af events, og vi tilbyder all-round service og rådgivning til vores mange kunder. Vi kalder det et Full Service-koncept, hvor vi bl.a. hjælper med standindretning, registreringsfaciliteter, IT-løsninger, forplejning, sikkerhedspersonale, rengøring, udsmykning - eller det du lige har brug for.

Vi kan bl.a. hjælpe med standindretning, registreringsfaciliteter, IT-løsninger, forplejning, sikkerhedspersonale, rengøring, udsmykning og meget mere.

Vil du vide mere?
Kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vores Full Service-koncept tilbyder til dig - og her på sitet kan du blandt andet se mere om vores velsmagende og bæredygtige forplejning, vores høje niveau af sikkerhed og vores IT- og AV løsninger

Digitale løsninger

Hybrid events og virtuelle møder
Vi har sammen med de øvrige venues i Bellagroup, optimeret vores udvalg af digitale løsninger til f.eks. hybrid events.

In-house digitale kompetencer
AV-produktion er livsnerven ved de fleste konferencer og events. For at sikre en succesfuld produktion og fejlfri integration med andre aspekter af et givent arrangement, har Bella Center Copenhagen sin egen integrerede in-house AV-afdeling. Vores dedikerede projektledere og AV-teknikere bestræber sig på at levere de bedste produktioner til både store og små arrangementer.

Vores udstyr opdateres løbende for at sikre de mest kreative og state-of-the-art løsninger til arrangementer af enhver størrelse.

Vores in-house udstyrsportefølje inkluderer projektorer fra 5k – 20k lumens, impulstæller, bærbare computere og 50+ trådløse kanaler.

Netværks teknologi
Vores netværk er designet til at håndtere store mængder brugere på samme tid.

Netværket er til fri afbenyttelse, og kan uden problemer håndtere op til 35.000 brugere på samme tid.

Sikkerhed i højsædet

Som gæst i vores hus er din sikkerhed vores højeste prioritet. Vi arbejder topprofessionelt og har mere end 50 års erfaring med både at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - både de mindre møder og de store kongresser og festlige events.

 

Event Security

Velsmagende kvalitet

I Bella Center Copenhagen baserer vi vores mad på de bedste råvarer og tilbereder den med omtanke. Vi benytter bæredygtige og lokale råvarer i det omfang, det er muligt, og vi stiller høje krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og miljøhensyn.

Se mere om vores restauranter og muligheder for forplejning.

Restauranter & Forplejning