Skal du besøge Bella Center Copenhagen?

Hvilket arrangement skal du besøge?

De fleste af vores arrangementer har deres egen hjemmeside, hvor du finder billetter og praktisk information. Du kan finde datoer og link til arrangementerne via vores eventkalender.

Find arrangement i eventkalender

Find vej til Bella Center

Bella Center Copenhagen er centralt beliggende i Ørestad. Fra Bella Center Copenhagen er der knapt 6 kilometer til Københavns Lufthavn og 8 kilometer til Københavns centrum og er desuden nemt tilgængeligt med alle transportmidler. 

Find vej...

Uden mad og drikke...

Bella Center Copenhagen og det tilstødende AC Hotel Bella Sky Copenhagen har en række spisesteder fra caféer og kaffebarer til restauranter i særklasse. Afhængigt af arrangementets størrelse og placering, varierer de enkelte spisesteders åbningsdage. Vores permanente restauranter SUKAIBA Copenhagen og Restaurant BASALT finder du på AC Hotel Bella Sky.

Læs mere om vores restauranter

Overnatning

Bella Center Copenhagen tilbyder overnatning på vores tre forskellige hoteller med i alt 1584 hotelværelser. Med direkte adgang fra Bella Center Copenhagen kan overnatning foregå på AC Hotel Bella Sky Copenhagen med sine hældende tårne og en formidabel udsigt over København.

Læs mere om vores hoteller

København - Et godt mødested

Der er ingen tvivl om, at København i mange år har været et attraktivt mål for turister i kraft af byens unikke kombination af arkitektur, fantastiske gastronomiske oplevelser samt den karakteristiske Skandinaviske design- og tekstilmode. Kommer du langvejs fra, må du ikke gå glip af en dag i København.

København

Kontakt os og hør mere

Vi er klar til at hjælpe - Kontakt os
Ønsker du konkret information om et arrangement, kan du finde link til de fleste større arrangementers hjemmeside i vores eventkalender. Ellers er du også velkommen til at kontakte os på bc@bellacenter.dk.

Flere kontaktoplysninger