Transport & Parkering

Find vej...

Central beliggenhed med unik infrastruktur
Bella Center Copenhagen er centralt beliggende i Ørestad. Fra Bella Center Copenhagen er der knap 6 kilometer til Københavns Lufthavn og 8 kilometer til Københavns centrum og er desuden nemt tilgængeligt med alle transportmidler. 


Bella Center Copenhagen er nabo til Field's, vores eget 4-stjernede hotel AC Hotel Bella SkyRoyal Golf Club og med fredede naturarealer lige uden for døren. Desuden er vi tæt på Royal Arena - og du kan med fordel parkere hos os, når du skal til koncert.

Detaljeret adressebeskrivelse

Offentlig transport

Metro
Med metroen kan du komme til centrum af København på omkring 10 minutter. Metroens linie M1 kører mellem Vanløse og Vestamager, og metrostation Bella Center st. ligger kun få minutter fra Bella Center Copenhagen.
Yderligere info på www.m.dk.

Bus
Flere busser stopper ved busstoppestedet foran vores dør.
Afgangstider kan findes hos DOT (din offentlige transport).
Du kan også benytte Rejseplanen til at planlægge din tur med offentlig transport.

Tog
Bella Center Copenhagen er blot 10-15 minutter i taxi fra Københavns Hovedbanegård. For at komme til og fra Københavns Hovedbanegård, kan du også tage bus 30, hvilket tager 20-25 minutter. All regionaltog stopper også ved Ørestad Station, hvorfra du kan skifte til metroen. Vær opmærksom på at S-togene ikke stopper på Ørestad Station. Find mere information og reservér billetter via DSB.

Andre transportmuligheder

Fly og lufthavn
Bella Center er bare en 10-minutters taxatur fra Københavns Lufthavn (pris: ca. 150-200 kr.), som har et bredt udvalg af internationale og nationale fly hver dag. Regionaltogene går også fra lufthavnen til Ørestad Station. Mere information via Copenhagen Airport eller SAS.

Taxa
En taxa fra Bella Center Copenhagen til indre by koster ca. 200 kr.
En taxa fra Bella Center Copenhagen til Københavns Lufthavn koster ca. 150-200 kr.

Lufthavnsshuttle
Vores shuttle service til og fra lufthavnen er midlertidigt indstillet

Leje af turistbus
Der er mulighed for at booke vores cruise shuttlebus til turistkørsel, når den ikke er i brug som shuttlebus.

Kontakt Guest Service Center Reservations på tlf. 88 77 66 07

Parkeringsmuligheder

Bil og parkering
Der er motorvej lige til døren fra såvel Danmark som Sverige. Følg "Lufthavnsmotorvejen" med rutenr. E20. Afkørslen til Center Boulevard har nummer 19 med teksten "Ørestad" som hovedtekst og som undertekst "Bella Center".

Parkering
Betalingsparkering hele døgnet, administreres af APCOA - områdekode 3994
EasyPark - områdekode 39940
Parkering til Royal Arena arrangementer
Der er ca. 10-15 minutters gang til Royal Arena - eller 1 stop med Metroen.

København - Et godt mødested

Der er ingen tvivl om, at København i mange år har været et attraktivt mål for turister i kraft af byens unikke kombination af pittoresk arkitektur, fantastiske gastronomiske oplevelser samt den karakteristiske Skandinaviske design- og tekstilmode.

København