Forplejning i Bella Center Copenhagen

Velsmagende, kvalitet og fokus på bæredygtighed

I Bella Center Copenhagen elsker vi god mad. Men vi elsker især god mad, når det er baseret på de bedste råvarer og er tilberedt med omtanke. Vi benytter bæredygtige og lokale råvarer ingredienser i det omfang, det er muligt og stiller høje krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og miljøhensyn.

Med direkte adgang til AC Hotel Bella Sky Copenhagen er der rig mulighed for at besøge SUKAIBA Copenhagen eller Restaurant BASALT. Vær opmærksom på at der kan være krav om bordreservation. Læs mere om vores forskellige restauranter og caféer nedenfor.

SUKAIBA Copenhagen

SUKAIBA Copenhagen ligger på 23. etage, hele 76 meter København. SUKAIBA er meget mere end en restaurant, og har byens mest imponerende udsigt, og en fantastisk international atmosfære og stemning. SUKAIBA er en oplevelse af mindeværdige måltider skabt af en kærlighedserklæring til alt asiatisk. Vi glæder os til at byde velkommen til SUKAIBA, lidt længere ude, lidt højere oppe.

sukaiba.dk

Restaurant BASALT

BASALT er historien om mennesket og bålet. Bålet der lod os kontrollere det ukontrollerbare og skabe det smukke. Som gav os tryghed, blev samlingspunkt og et gastronomisk værktøj. BASALT ligger på første sal i AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

restaurantbasalt.dk

Orangu Lounge

Nyd en god kop kaffe og en pause i vores hyggelige og lyse Orangu Lounge. Udover kaffe har vi snacks og salater på menuen, og til den søde tand serverer vi lækre kager og friskbagte croissanter til at fuldende din kaffepause – perfekt til den lille sult. Vores bæredygtige ’Orang Utan’ kaffe fra Sumatra leveres af Kontra Coffee og er resultatet af et ganske særligt projekt, der støtter både de bæredygtige kaffebønder, de truede orangutanger og sikrer bevaring af dele af regnskoven. Resultatet er en lækker kaffe, der er god for både smagsløg, natur og den lokale økonomi.

FOOD GRAB

Hvis det skal gå hurtigt, kan du med fordel lægge vejen forbi FOOD GRAB. Her serveres sprøde panini, spicy chili stew og lækre china-boxes. På trods af at vi kalder det fast food, er det absolut ikke på bekostning af råvarer og kvalitet, som stadig er af højeste standard.

THE GASTRO

I vores store, lyse café THE GASTRO serverer vi alt fra brasserie-retter, smørrebrød og gourmet hotdogs til snacks og sødt. THE GASTRO er den største af vores spisesteder, så nyd dit måltid i den fine og stemningsfyldte café, der er designet og indrettet af Helle Flou.

THE TREEHOUSE

En af vores permanente restauranter, der kan benyttes af større selskaber og i forbindelse med arrangementer. Med lækker indretning og udsigt over Bella Centers lyse centerhal har vi en restaurant, der kan tilpasses ethvert ønske.