Velkommen til Bella Center Copenhagen

Unikke rammer for alle typer af events

Bella Center Copenhagen er i en rivende udvikling og er et af Skandinaviens største messe- og kongrescentre. Vi er desuden en del af Bellagroup, der er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Placeringen centralt i en af Københavns nyeste og mest unikke bydele Ørestad betyder desuden, at det ikke kun i selve Bella Center Copenhagen, men også i kvarteret omkring, hvor udviklingen går stærkt.

Bella Arena

Bella Arena - eller kongreshal D  - er den seneste tilføjelse til Bella Center Copenhagen. Arenaen er unik og bæredygtig og giver Bella Center Copenhagen og København endnu bedre faciliteter til at huse store kongresser og events. Arenaen er desuden en af Nordeuropas største af sin slags og perfekt til at huse kultur- og sportsarrangementer. 

Læs mere om Bella Arena

Kommende events

Eventnavn

/

Dato

Loppemarked i Bella

30. september - 01. oktober 2023

GIIN Impact Forum 2023

04. - 05. oktober 2023

UEG week

14. - 17. oktober 2023

eComExpo

26. - 27. oktober 2023

eCarExpo

27. - 29. oktober 2023

Bogforum 2023

03. - 05. november 2023

Kommende events

Få nyheder direkte i din mailboks

Tilmeld dig Bellagroups nyhedsbrev og få seneste nyt, gode tilbud, mulighed for at vinde lækre præmier samt invitationer til særlige events. 

 

Vælg dit abonnement her

En del af Bellagroup

Bella Center Copenhagen er en del af Bellagroup, som er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. 

Vores forretning handler om værtskab. Hvert år byder vi over 1 mio. gæster fra hele verden velkommen i bæredygtige rammer på vores venues og hoteller i København, og vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder.